Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé gryta med wokgrönsaker

 
Skriv ut

En god måltid som tar max 20 minuter att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att strimla filén i små bitar, lägg sedan de i wokpanna (alt. stekpanna). Krydda med salt, peppar och vitlök. Fräs filén tills den fått fin färg och så att du vet att den är genomstekt. Tillsätt grönsakerna och låt dem wooka tillsammans med köttet.
  2. När även grönsakerna har blivit varma, vilket går fort, tillsätter du matlagningsgrädde. Komihåg att det ska vara rikligt med grädde.
  3. För godare smak tillsätter jag Gustaf Bongs Touch of taste (den ser du på bilden). Och för en fylligare känsla tar jag maizena redning (ljus).
  4. Till det serveras jasminris och du har en god måltid på nolltid.
  5. Om du vill ha en vegetarisk måltid så skippar du köttet. Eller har det på sidan om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.