Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i blå sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör Iordning potatisen och börja baka den. Skär filén i små tärningar eller om du vill i skivor. Skala och hacka löken. Krydda med vitpeppar och salt.
  2. Bryn tärningarna med löken i lite smör. Sänk tempen på stekpannan. Häll i youghurten och rör om. Låt det hela bli varmt.
  3. Skär i osten och låt den sakta, sakta smälta ner. Rör om i pannan hela tiden. Servera med den bakade potatisen och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.