Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Går utmärkt att förbereda och bara värma strax innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i skivor och salta och peppra dem. Skölj och skär purjolöken i skivor.
  2. Stek purjon lite lätt (bryn ej) i smör. Lägg över på ett fat.
  3. Hetta upp en stekpanna och stek köttet. Lyft upp skivorna och lägg på en tallrik.
  4. Blanda mango chutney, grädde, buljongtärning, vatten, soya, vinäger och ingefära i stekpannan och låt koka upp. Lägg i köttet och purjolöken i såsen och låt puttra tillsammans i ca 5 minuter. Smaka av.
  5. Servera med nypotatis eller ugnstekt klyftpotatis och tomatsallad.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Easanonna 9 mars 2008

    Fantastiskt gott och jätteenkelt.

  • superh 14 april 2008

    Jättegott och den går snabbt att göra med.

  • EowynUndomiel 25 oktober 2008

    Verkar supergott :)

  • Lotten_J 7 december 2008

    Mycket god och omtyckt av hela familjen, ett stort plus att den inte innehöll curry!!!!

  • catlover 15 november 2009

    Jättegott, blir flera gånger hemma hos mig.

  • Tozza 24 mars 2010

    Gick inte riktigt hem här, vet inte om det var med, men fick inte till smaken så bra tyvärr.

  • sessa79 3 april 2010

    jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.