Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i pepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du inte hittar cornichons i affären, ersätt med någon annan gurka i ättikslag.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskfilén i skivor. Kärna ur och strimla paprikan. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Salta. Tillsätt paprika och låt den fräsa med. Rör i crème fraiche, peppar, cornichons och syltlök. Låt koka under lock 2-3 min. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.