Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i senapsås med lök och svamp

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé i senapsås med lök och svamp

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva champinjonerna. Skala lökarna. Stek dem i matfett. Tag upp från stekpannan. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. Stek dem i matfettet. Salta och peppra.
  2. Lägg lök och champinjoner i pannan med köttet och tillsätt grädde, senap, råsocker och dragon och sjud i 15 minuter. Tillsätt creme fraichen och låt det åter sjuda i ett par minuter.
  3. Servera med sallad, kokt ris, pasta eller potatis och gärna någon kokt grönsak som t ex bönor eller broccolli.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • festmaten 1 februari 2009

    Detta receptet har jag sen tidigare, är verkligen gott. Jag hade i lite kinesisk soja också. Till fläskfilén hade vi ugnsrostade grönsaker, jättegott!

  • snusan28 29 december 2012

    Den var klart godkänd!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.