Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med 2 såser

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festlig fläskfilérätt med en varm tomatsås och en kall med vitlökssmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tomatsås: Blanda ingredienserna i en kastrull och låt koka upp. Mixa med en stavmixer.
  2. Vitlökssås: Blanda ingredienserna och låt såsen stå kallt och mogna i smaken.
  3. Grönsakspytt: Ansa och tärna grönsakerna. Stek dem i lite olja på medelvärme under omrörning. Salta och peppra. Håll pytten varm. Tärna mozzarellan och lägg åt sidan. Blanda ner den i pytten precis före servering.
  4. Skiva fläskfilén och stek skivorna i smör några minuter per sida. Salta och peppra. Lägg filéskivorna ovanpå pytten. Servera med pasta och de två såserna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.