Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med aubergine och brieost

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbart god basilikasås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilén i 1 cm tjocka skivor, salta och peppra. Stek med hälften smör och olja, ca 2 minuter på var sida och lägg i en ugnsfast form.
  2. Skiva auberginen tunt och stek lite på var sida. Lägg över fläskfilén. Hacka rödlök och vitlök bryn detta och lägg över auberginerna. Dela tomaterna och lägg över, hyvla brieosten överst. Blanda grädde och peston häll över i formen. Klicka ut lite extra pesto i formen.
  3. Gratinera i 200 grader mitt i ugnen. Servera klyftpotatis eller potatis teriner till, även en grönsallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.