Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med dijonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt god rätt när man vill lyxa till det lite!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa fläskfiléen och skär den i skivor, ca 2 cm per skiva. Salta och peppra runt om. Skiva champinjonerna.
  2. Stek upp köttet och låt den skivade svampen steka med de sista minutrarna.
  3. Tillsätt grädde, vatten, fond och senap och låt puttra i ca 10 minuter.
  4. Servera gärna med ugnsstekta rotgrönsaker och en fräsch sallad!
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lottis1 6 september 2009

    Detta recept kommer vi göra fler gånger, det var jättegott. Nästa gång ska vi ta med lite mera champinjoner. Jag redde dessutom såsen lite med mjölk och mjöl så den vart lite tjockare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.