Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med gorgonzolasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett recept som blev till när fantasin tröt och fick ta vad som fanns i kylskåpet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i skivor (ej för tunna), bryn i stekpanna lägg i en ugnsform. Bryn lök, paprika och svamp. Lägg ovanpå köttet. Koka ihop grädde, crème fraiche och gorgonzolaost några minuter. Häll såsen ovanpå kött och grönsaker. Lägg på lite riven ost. Sätt in i ugnen ca 30 minuter på ca 200 grader.
  2. Serveras med pressad potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.