Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med krämig tomatsås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En underbar rätt som är lättlagad

Ingredienser

Instruktioner

Gnid in filén i salt och peppar och stek det på alla sidor i margarin på hör värme så den får färg runt om. vira in filé i folie och låt den vila. Sänk temperaturen och bryn löken så att den blir mjuk och får färg , den skall dock inte brynas hårt. Tillsätt tomatpuren och buljongtärningen rör hela tiden tills tärningen är smält, smaka av med salt & peppar. Rör / vänd försiktigt ner den hårt vispade grädden och lägg i filén skuren i skivor och låt allt bil värmt men dock inte få koka. Servera med potatis, ris, pasta, rösti eller mos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.