Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med röstigratäng

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda fläskfilé. Men väldigt smarrig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur: 175 grader
  2. Riv potatisen grovt och stek den lätt i lite matfett. Flytta till en smord ugnsform. Vispa ihop ägg, grädde och kryddor och häll blandningen över potatisen. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter.
  3. Panera fläskfilén i vetemjöl, sedan i ägg blandat med senap och kryddor och sist i ströbröd. Stek köttet gyllenbrunt i matfett.
  4. Fräs champinjoner och lök i matfettet. Häll över grädde och smula över ädelost. Låt koka ihop några minuter och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.