Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med vitlöksås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här kan man själv variera styrkan med antal vitlöksklyftor. Den blir krämig och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält osten tillsammans med grädde i en gryta- Putsa och ansa fäskfilén fri från hinnor och fett. Skiva filén i ca 1 cm tjocka skivor, platta till och stek i stekpanna, salta och peppra. Lägg äver i grytan med ost och grädde. Krydda med buljong och pressa i valfri mängd vitlök.
  2. Servera med tagiatelle och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.