Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégratäng med ananas och banan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Hittade detta recept i någon tidning för ett antal år sedan. Jätte gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enl. anvisning på förpackningen. Strimla bacon och fräs i stekpanna. Ta upp och lägg åt sidan.
  2. Skiva köttet. Stek i smör i en stekpanna på båda sidor. Salta och peppra. Ta upp och lägg åt sidan.
  3. Strimla paprika och purjolök och fräs i lite olja. Häll på juice, buljong, chilisås, soja och pressad vitlök. Smaka av. Red av till en simmig sås.
  4. Lägg riset i botten på en smord form. Lägg på köttet, ananas och skivade bananer. Häll såsen över alltsammans.
  5. Gratinera i ugn 200 grader i 15-20 minuter.
  6. Severa med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.