- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Hittade detta recept i någon tidning för ett antal år sedan.
Jätte gott!!
Instruktioner
- Koka riset enl. anvisning på förpackningen. Strimla bacon och fräs i stekpanna. Ta upp och lägg åt sidan.
- Skiva köttet. Stek i smör i en stekpanna på båda sidor. Salta och peppra. Ta upp och lägg åt sidan.
- Strimla paprika och purjolök och fräs i lite olja. Häll på juice, buljong, chilisås, soja och pressad vitlök. Smaka av. Red av till en simmig sås.
- Lägg riset i botten på en smord form. Lägg på köttet, ananas och skivade bananer. Häll såsen över alltsammans.
- Gratinera i ugn 200 grader i 15-20 minuter.
- Severa med en sallad.
Publicerat den
20 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar