Ett gammalt recept som funnits i min pärm i många år. Jag har gjort om det lite grann och smaken blev riktigt god. Lätt och smidigt att tillaga.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Liknande recept la jag själv upp förra veckan, men utan massa jox till och massa grädde Den blir betydligt godare utan tilllagning i ugnen utan desto godare om den göres dagen innan och får stå och dra i grytan över natten .. Någon redning med Maizena behövs absolut inte ... den behöver istället spädas med lite mera grädde innan servering :)
Hej Carro, allt är en smaksak vad man tycker om eller inte ;-)
Gjorde detta idag utan maizena och det blev jättegott. Kommer jag att göra igen. En femma i betyg från oss. Lena
testade receptet igår när vi hade gäster. Tog en dubbla sats fast vi bara var 10personer. ALLT gick åt. Super....Kommer att göras igen.
Underbart god, vi kunde inte få nog
Jättegod! Vi var fem som delade på denna, och det var lagom - men det blev ju soprent och inget över till imorn tyvärr! ;) en klar femma!
Det här var riktigt, riktigt gott!!! Dessutom enkelt att tillaga, så det har kommer att göras fler gånger.
Underbart god middag. Succé på matbordet.
Verkligen SÅÅ gott! Klar 5:a. Både vi själva + gästerna tyckte detta var läckert. Nästa gång ska jag byta ut vispgrädden mot lite magrare variant och se om det funkar.
Jättebra recept, perfekt att förbereda till nästa dag. Tack för ett kanonrecept!
Underbart gott!