Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégratäng med gorgonzola

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god gratäng brukar uppskattas av de allra flesta. Den här matiga gratängen innehåller både pasta, fläskfilé, gorgonzola och valnötter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt den rinna av.
  3. Putsa filén fri från senor och hinnor. Bryn den runt om i smör, cirka 5 minuter. Krydda med salt och peppar. Skär i skivor.
  4. Dela ost och nötter i mindre bitar. Blanda pasta, grädde och mjölk i en smord ugnsfast form. Vänd ner gorgonzola, skivat kött och nötter.
  5. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Ulrika91 14 maj 2009

    Åh va gott det låter, ska prova detta, kanske tillsätta stekta champinjoner :)

  • Gyllensparv 16 november 2009

    Hej jag har gjort efter ditt recept, men när jag kom till att sätta in dn i ugnen så fanns det ingen tid angiven om hur länge den skulle vara inne, jag provade med 15 min i varmluftsugn, och det funkade bra, hade nog lite för mycket riven ost på, så det blev lite mörk btunt, rätten var väldigt god smidig att servera allt i ett. Tack för ett trevligt recept, jag kommer säkert att göra det fler gånger. Novis vid spis / Gyllensparv PS min modesta poäng beror mer på mig en på receptet DS

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.