Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilegryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och går snabbt att göra

Ingredienser

Instruktioner

Putsa bort hinnan från fläskfilén och skiva köttet i centimetertjocka skivor, bryn den i matfett tills de fått vacker gyllenbrun färg, häll i de skivade champinjonerna och bryn även dem. Tag upp champinjoner och kött ur grytan och häll i vatten, vispa ner lite vetemjöl och låt koka upp, häll på rikligt med grädde, häll tillbaka köttet och champinjonerna och pressa vitlöksklyftorna över. Låt sjuda sakta ca: 10 min. Servera med kokt ris och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.