Perfekt festmat på fläskfilé när du vill att det ska gå snabbt men ändå vara lyxigt!
Instruktioner
- Putsa fläskfilén och skär den i skivor. Stek skivorna så att de får färg i smör i en stor stekpanna. Salta och peppra. Lägg fläskfilén åt sidan.
- Hacka löken och skär champinjonerna i halvor. Pressa vitlöken. stek lök, champinjoner och vitlök i stekpannan. Löken ska bli mjuk och glansig. Tillsätt pesto, avrunna oliver, soltorkade tomater (hacka dem om du vill) och créme fraiche.
- Låt såsen koka ihop i 5 minuter. Tillsätt fläskfilén och låt den koka med tills den är genomstekt, ca 5 minuter. Späd med lite vatten. Strö över lite finklippt färsk basilika.
- Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt rosmarin samtidigt som du tillsätter avorioriset.
- Skär tomat och mozzarella i skivor och lägg dem omlott på ett uppläggningsfat. Ringla över lite olivolja och strö på flingsalt.
- Servera fläskfilén i sin sås med rosmarinris och tomat- och mozzarellasallad.
Publicerat den
11 december 2013
Liknande recept
Skriv kommentar