Om det blir något över så är detta en utmärkt rätt att ta med i matlådan.
Instruktioner
- Putsa och skär fläskfilén i bitar. Halvera och klyfta löken, skiva vitlöken. Ansa och skär paprikan i bitar. Salta och peppra köttbitarna och bryn dem runt om i smör i en stor stekpanna. Ta upp köttet.
- Fräs lök och vitlök i några minuter. Tillsätt kryddorna och paprikabitarna. Stek ytterligare ett par minuter. Tillsätt tvättade och halverade potatisar, tomater, buljongtärning och vatten. Dela tomaterna några gånger med en stekspade.
- Koka ca 10 minuter under lock, tillsätt köttet och sköljda och avrunna bönor. Koka ytterligare 5 minuter tills potatisen och köttet är färdigt. Salta och peppra. Strö över korianderblad vid serveringen.
Publicerat den
13 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar