Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilepanna med gurka, gräslök och bacon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod och snabb filérätt med mycket smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor, klipp baconet i bitar. Fräs baconet knaprigt och låt rinna av på hushållspapper. Krydda köttskivorna och stek några minuter på varje sida, ta upp och lägg åt sidan.
  2. Slå vatten, vispgrädde och kalvfond i stekskyn och red med maizenamjölet, sätt färg med lite soja om så önskas. Låt koka ihop några minuter.
  3. Lägg köttet i pannan och låt puttra en stund. Hyvla gurkan och strö bacon och gräslök över.
  4. Servera gärna med potatismos och en sallad.
  5. Vill man ha en snabb version kan man ta 3 dl Kelda gräddsås i stället för egen gjord sås.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lena1j 20 september 2009

    Jag gjorde detta recept och jag vill bara säga att det är väldigt gott och enkelt att göra.

  • wiklund73 16 februari 2011

    Mycket gott och enkelt att göra. Kommer att göra detta fler gånger. En klar 5:a från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.