Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilépasta på husets vis.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lagade detta efter bästa experimentering ikväll. Sambon älskade det och tvingade mig att lägga upp det. Så varsågoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek lök och paprika mjukt och låt få lite färg. Putsa filén och skär den i strimlor och stek till fin färg, krydda.
  2. Tillsätt crème fraîche, dessertost och mjölk och koka upp. Tillsätt den rivna osten, tigersås, fond och soja. Låt såsen koka ihop medan pastan kokar upp.
  3. Rör ner den kokta pastan i filésåsen och låt koka ihop. Servera gärna med lite riven parmesanost.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 9de 23 augusti 2013

    vad är tigersås?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.