Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfiléspett med matvetesallad och fetaoströra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé som marinerats i basilika som serveras med en färgglad matvetesallad och krämig fetaoströra. Nyttigare och godare kan det inte bli en sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman basilika och vitlöksklyftor. Blanda med rapsolja, salt och peppar. Skär fläskfilén i mindre bitar och låt dra i marinaden i ca 3 timmar.
  2. Koka matvete enligt anvisning på förpackningen. Blanda därefter dijonsenap, vinäger, kallpressad rapsolja, strimlad salladslök, delade cocktailtomater och hackad dill. Smaka av med salt och peppar.
  3. Mixa fetaosten med créme fraiche samt smaka av med salt och peppar. Trä köttet på spett och grilla på medelhög värme i ca 10-15 minuter.
  4. Servera spetten med matvetesalladen och fetaoströran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.