Fläskkarré med lök och kantareller

Rena smaker, enkelt och gott.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: kantarell, kantareller
Fläskkarré med lök och kantareller
Källa: Anna Pettersson
Uppladdad av: ilen
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

1 stor lök, skivad
3 vitlöksklyftor, finhackade
1 l kantareller eller blandsvamp
1 stor klick smör
2 skivor fläskkarré
8-10 små färskpotatisar

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st
Visningar:
2213
Sparat:
42

Gör så här

Bryn karrén på hög värme, salta, peppra och lägg över i en ugnsform.
Borsta och skölj potatisen, lägg den tillsammans med köttet.
Stek i ugnen på 150 grader i 40 minuter.

Stek bort allt vatten ur svampen i en torr stekpanna på hög värme.
Tillsätt en rejäl klick smör, löken och vitlöken.
Stek på mellan värme i 15 minuter tills löken och svampen fått färg.
Servera svamp och lökblandningen tillsammans med karrén och potatisen

LIKNANDE RECEPT

Fläskkarré recept
av lennali
över 2 månader
över 2 månader
av zonale
över 2 månader
av evaldo
över 2 månader
av MrsC
över 2 månader
av Marre73
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT