Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flisans snabba bärkaka

(3 kommentarer)  
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

I all hast slängde jag ihop denna kaka en dag när jag ändå hade ugnen varm och den blev supergod . Extra super för att den var så enkel och snabb att göra. Ät den gärna med lite vaniljsås eller lättvispad grädde. Hoppas ni tycker detsamma :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman ägg och socker (vispa inte). Blanda i resten av de torra ingredienserna. Smält smöret och blanda i det också. Rör försiktigt till en jämn smet. Häll smeten i en smord och bröad rund form. Använd gärna kokos i formen. Strö över bären (går bra med frysta bär) och sist kokosen. Grädda i 200 grader i ca 30 minuter.
  2. Låt den kallna och sikta över lite florsocker.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lenabus 22 augusti 2011

    Tack för receptet, ska genast testa! :-) Lena

  • Fli-san 22 augusti 2011

    Var försiktig med gräddningstiden! Hellre lite för kort tid än för lång. Den kan lätt bli för torr annars eftersom det inte är så mycket fett i den ...

  • Kaka100 11 februari 2012

    Gjorde den med björnbär och det blev super! Tackar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.