Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Florsockerpudrad banansockerkaka

 
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

God kaka gjord på 'glada' bananer (de bruna bananerna som någon sällan vill äta upp).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader, smöra och bröa en form. Mosa bananerna på ett fat, ställ åt sidan. Vispa ägg och socker poröst.
  2. Blanda alla torra ingredienser och sikta ner dem i äggsmeten. Tillsätt mjölken och smöret samt bananerna och blanda väl.
  3. Häll smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen i cirka 40 minuter (känn med sticka så kakan inte är kladdig).
  4. Stjälp upp på fat och låt kakan svalna under formen. Pudra på florsocker, bita upp kakan och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.