Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fluffig lingonklappgröt

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Försvinnande god....gör mer än du tänkt dej.... Klappgröten blir fluffig och tar ingen plats alls i magen!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp allt på svag värme under omrörning, 10-12 minuter. Häll över i en större bunke och vispa med elvisp tills klappgröten är helt avsvalnad och fluffig. Stoppa gärna ner bunken i kallvattenbad. Fördela i portionsskålar , täck med plastfilm och låt stå i kyl en halvtimme tills helt kyld. Servera med mjölk och lite strösocker. Har du färska/frysta lingon så dekorera med dem om du vill.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • rasmusnalle 6 februari 2009

    Och smakar MUMS!!!

  • gds877 29 september 2009

    O jag längtar ska pröva i morgon låter som min mammas recept men hon kan inte säga mängden av de olika ingredienserna då hon aldrig mäter. Tack så mycket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.