Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flundra i créme fraiche och kryddgrönt

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Elegant, enkel, snabb och mycket god fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina och dela filéerna på längden och rulla eller vik ihop dom.
  2. Fräs det kryddgröna i matfett i en låg traktörpanna, tillsätt dragon, vitt vin och créme fraiche och låt det koka upp.
  3. Krydda fiskfiléerna och lägg ner dom i såsen och låt sjuda i 5-10 minuter.
  4. Servera med kokt eller pressad potatis och lättkokta morötter och gurka i strimlor. Garnera med örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.