X

Flygande jakob recept

Laddar...
Din sökning gav 56 träffar
Flygande jakob

Flygande Jacob är väl den mest vanliga kycklingrätt som finns ocvh som finns i många olika varianter.


Winets Kryddiga Flygande Jakob Sp..

Har läst igenom alla andra Jakob-recept här, men ingen gör som jag, speciellt inte med baconen, och min är godast, (säger många, hihi). Garanterad smaksensation! Lite kuriosa: Namnet Flygande ..


Flygande Jakob

Här är min egen tolkning av Flygande Jakob, som alla i familjen tyckte blev jättebra. Sambal oeleken ger riktigt härlig smak på såsen.


Flygande Jakob på plockigt vis

Första gången det här receptet dök upp var i slutet på 1970-talet. Här är en ny variant med jordnötssmör i såsen och resten av ingredienserna vid sidan om så att var och en får plocka ihop sin egen fa..Flygande Jakob

Som barn berättade min mormor att hon kände en liten pojke som hette Jakob och som en dag ville överraska sin mamma med att laga middag till henne och då uppstod rätten "Flygande Jakob". Ja, pojken ha..


Flygande Lotta

Lättlagat och jättegott. Kyckling som är besläktat med Flygande Jakob, fast här med kantarellsmak. Det här är en rätt som du kan variera med olika såser eller stuvningar på.Hönan Agda

Vår familjs variant på det som brukar kallas Flygande Jakob. Eftersom vi inte följer originalreceptet, döpte vi om det för flera år sedan och äter rätten ofta och gärna.

Flygande Jakob med kikärter
Flygande Jakob med kikärter

En kär gammal klassiker men gjord på favoriten kikärter istället. Enkelt och supergott! Använd sweet chilisås för de som gillar lite hetta, eller ketchup för en mildare variant.