Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande draken, smalmat

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod, man kan byta ut fläskfilén mot kyckling om man vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva filén. Krydda och bryn filéerna i margarin.
  2. Fräs de skivade champinjonerna och lägg över allt i en gryta. Häll i vin, grädde och mjölk. Låt puttra ca 20 minuter och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med hasselbackspotatis, ris eller pasta och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • MatAnders 29 december 2008

    Den här va supergod kan verkligen rekomenderas jag hade i lite vitlök. Tack så mycket för receptet lätt & fort går det. /Anders

  • monicadanell 18 januari 2009

    Viktväktarnas flygande drakens gryta är mycket godare med fläskfile mvh monica

  • Lisa80 21 januari 2009

    Den här rätten ska jag göra igen, men då blandar jag nog i lite grönsaker oxå!

  • solvik207 1 februari 2011

    Tog en vitlök i min och det var jättegott. T.o.m barnen åt ....flera portioner.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.