Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande Jacob i miniatyrformat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här är en variant av den omtyckta rätten med kyckling, banan och nötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp bacon i mindre delar, knaperstek och lägg det på hushållspapper.
  2. Dela champinjonerna i mindre bitar. Fräs dem gyllenbruna i smör, strö över mjölet och rör om.
  3. Slå på grädden och rör såsen slät.
  4. Lägg i kycklingen och låt småputtra i 10 minuter. Smaksätt med salt och peppar.
  5. Tillsätt bananen mot slutet, bara så att den blir varm.
  6. Strö över bacon och jordnötter.
  7. Lägg upp i små portionsformar och garnera med paprika och persilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ninbo 9 juli 2009

    När serveras denna? Förätt? Nattmat? Med tanke på den lilla portionen. Ser verkligen gott ut på bilden. Mvh Ninbo

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.