Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande Jakob med ananas och cashewnötter

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En söt och god Flygande Jakob. Lätt att göra och omtyckt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs baconet i en stekpanna och låt rinna av på ett hushållspapper. Dela kycklingen i mindre bitar och bryn till, lägg kyckling och bacon i en ungssäker form. Dela bananen och ananasen i bitar och fördela över kycklingen/baconen och strö på cashewnötterna. Krydda med salladskrydda och paprikakrydda.
  2. Vispa ihop grädde, kvarg, chilisås, ketchup, mango chutney och spadet efter ananasen till en sås och fördela över formen så det täcker allt.
  3. Fördela sen osten över och gratinera i ugnen på 225°C, 20-25 min.
  4. Servera med ris och en god sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.