Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderglögg med apelsin och kanel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 2 dagar 15 minuter
Skriv ut

Den absolut godaste glöggen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg ner den, fröna, kryddnejlikorna och ingefäran i flädersaften. Låt dra minst ett dygn, gärna fler om du har möjlighet. Sila bort kryddorna. Tillsätt vitt vin och värm till strax under kokpunkten. Servera med apelsinskivor och kanelstång.
  2. Mums.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sandybell80 25 december 2012

    Den här gör jag år efter år. Helt fantastiskt god! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.