Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädersaft

 
  • Tid: 4 dagar
Skriv ut

God flädersaft, med citrus smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta citronerna i varmt vatten och skär i tunna skivor. Lägg citronerna i en stor plåtbunke tillsammans med blommorna. Koka upp vattnet och häll över blommor och citroner, rör ned sockret och citronsyran.
  2. Täck med ett lock och låt stå svalt i 3-4 dagar. Sila och häll i behållare som kan frysas.
  3. Gör gärna flädermarmelad på resterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.