Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläsk med löksås noveau

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jättegott! - LCHF rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att bryna purjolöken och den gula löken på medelhög värme i mycket smör tills den är mjuk och glansig. Tag upp löken och låt den svalna.
  2. Blanda ner crème fraiche och dijonsenap i den avsvalnade löken. Krydda med tabasco och salt.
  3. Stek fläsket så knaprigt som du vill ha det. När fläsket är färdigt tar du upp det ur pannan och håller det varmt.
  4. Stek champinjonerna och sparrisen i fettet tills svampen har fått lagom stekyta och sparrisen fortfarande har stuns i sig. Lägg upp en liten bädd med machésallad på tallriken och lägg på fläskskivor. Klicka över såsen och toppa med champinjon- och sparrisfräset. Sprinkla över lite finhackad gräslök om du så önskar. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.