En superb gryta som är jättegod men mastig! Fick den av ett par vänner som älskar matlganing, och det märks när ni smakar denna, jag lovar!
Instruktioner
- Putsa och skiva fläskfilen i skivor, ca: 2 cm. Stek dem i stekpannnan, försiktigt så att de fortfarande är möra. Samt krydda m salt, peppar & kött & grillkrydda. Lägg dem i en ugnsform.
- Bryn färsk svamp samt lök, peppra även dem lite m samma krydor. Lägg i form. Koka upp creme fraiche, grädde & kvibille ädel i en kastrull( kan lägga i en halv köttbuljongtärning om man vill) ta bort från spisen. Häll detta över köttet och svampen samt löken i formen.
- Strö över riven parmesanost..
- 200 grader ca 10-15 minuter.
- Servera gärna med potatis i ugn( skivad) samt en god fräsch sallad..
- En härlig bjudrätt om man blir många! Det mättar fort och smakar gudomligt!
Publicerat den
22 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar