Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé à la Anette

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett supergod filérätt som blir lika god på kycklingfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Skär filén i c:a 2 sm skivor och stek 2-3 minuter på var sida. Krydda med salt och peppar.
  3. Lägg fläskfiléskivorna i en ugnssäker form och lägg på bananskivorna. Bred över vispad grädde smaksatt med chilisås. Sätt in formen i mitten av ugnen c:a 20 minuter
  4. Knaperstek baconet och fräs under tiden. Strö bacon, svamp och jordnötter över den färdiga rätten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.