Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med champinjoner och ost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god helgmiddag som jag själv komponerat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva filén i ca 2 cm tjocka skivor och salta och peppra dem. Stek ca 1 minut på varje sida. Lägg köttet i en smord ugnsform.
  2. Skiva champinjonerna och bryn dem i stekpanna med lite salt. Pressa vitlöken och låt den fräsa med 1 minut. Rör ned creme fraiche och smaka av med salt och peppar. Häll röran över köttet och toppa med riven ost. Stek i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.
  3. Servera gärna med klyftpotatis eller rostade rotsaker

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bo6 25 mars 2011

    mums! Enkelt och gott .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.