Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med mozzarellatäcke

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilén är täckt av ett härligt täcke med mozzarella, basilika, valnötter och vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén fri från hinnor och krydda runtom med salt och peppar. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek filén gyllenbrun runtom. Efterstek i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter. Skär mozzarellan i små tärningar. Tärna paprikan, hacka basilikan, valnötterna och vitlöken. Blanda. Krydda med salt och peppar. Skiva filén och lägg i en eldfast form. Fördela det "italienska täcket" på filén och ställ in i ugnen på 225 grader i ca 10 min.
  2. Servera med haricots verts och stekt klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lennart_58 2 september 2009

    Du har lykats få 5p för denna rätt, GRATTIS, o tack så mycket för receptet.

  • Lennart_58 2 september 2009

    Lyckats, skulle det vara. Fy för tryckfels nisse.

  • kicki17 20 oktober 2010

    Oj oj oj ... Bland det godaste jag ätit :) Skoj med några nya smaker med valnötter Tack för receptet . Christa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.