Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé och kantarellpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna goda filé bjuder jag ofta på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor och krydda med salt och peppar
  2. Stek fläskfilébitarna i en stekpanna tills de är gyllenbruna. Låt vitlöken steka med mot slutet.
  3. Tillsätt crème fraiche, kantareller, kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.
  4. Strö över färsk timjan.
  5. Servera med ris och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.