Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé Pomamore

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fläskfilé i en sås av färskost och pomamore.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör ett litet snitt i ett hörn av paketet med pomamore, ställ paketet på högkant i ett glas så oljan får rinna av och kan tas tillvara. Putsa och skiva fläskfilé i tunna skivor, skiva svampen och hacka löken. Stek köttet, svampen och löken var för sig i omgångar, använd oljan från pomamoren att steka i. Lägg över det stekta i en gryta, lägg i övriga ingredienser och rör försiktigt så allt blandas. Låt puttra i ca 5minuter
  2. Kan serveras med klyftpotatis, ris och andra basfödor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.