Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En lättlagad lyxvariant med fläskfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pusta och skär upp fläskfilén i 2 cm tjocka puckar. Salta och peppra. Bryn sedan fläskfilén.
  2. Hacka löken halvfint och bryn den mjuk och gyllene. Lägg ut fläskfilépuckarna i ungsfast form och häll över den brynta löken, fördela jämnt över. Värm upp grädden och lägg i ädelosten, rör om så att det inte bränns i botten. Låt det precis koka upp och häll såsen över fläskfilén och löken. In i ugnen 175º i ca 20min, höj sedan till 250º tills du får fin färg, ca 5 min.
  3. Serveras med potatiskroketter

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • lillan35 27 mars 2009

    Himla gott och enkelt. Barnen älskade det och de äter inte ädelost i vanliga fall.

  • varningsljus 23 augusti 2009

    Riktigt mumsigt! Bytte ut ädelosten mot roquefort och det blev fantastiskt gott! Få ingredienser och enkelt att slänga ihop! Tack :)

  • MikaelHoff 2 januari 2010

    Tack för kommentarer! är det kanske någon som modifierat receptet och lagt till andra ingredienser?

  • Nojjan69 1 april 2010

    Mycket gott !! Tackar så möe !!

  • agncar 18 december 2010

    En ren njutning. Vi satt och åh:ade och mmm:ade hela middagen. Tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.