Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ca 2 cm tjocka skivor. Bryn dem i hälften av fettet i en gryta. Tag upp köttet.
  2. Skala och dela lökarna, fräs dem med den skivade svampen och hackade paprikan några minuter i reste av matfettet.
  3. Pudra över mjölet. Rör ner tomatpuré, vatten och smulad buljongtärning och låt koka några minuter.
  4. Skär korven i bitar och lägg dem i grytan tillsammans med köttet och de brynta grönsakerna. Häll till sist i grädden och låt allt koka ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med ris eller potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • soldkvott 12 april 2013

    Mums! Använde ett par gula vanliga lökar istället för små och tre paprikor i olika färger för att piffa upp lite :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.