Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilépasta med bearnaise

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod pastarätt...Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj svampen, purjon och paprikan och skär i skivor/strimlor/bitar. Skiva rödlöken. Stek detta tillsammans tills det fått fin färg.
  2. Skiva eller strimla fläskfilén, stek (gärna i samma panna som grönsakerna) och krydda med vitlökspulver, aromat (el. salt), vit/svartpeppar, och en gnutta curry. Strax innan fläskfilén stekts klart kan du smula över lite torkad basilika (lätt att örtkryddor bränns om de får steka med i för hög värme)
  3. Koka skruvpastan i saltat vatten, slå sedan av i durkslag och häll därefter tillbaka pastan i den varma kastrullen. Blanda ner fläskfilé och grönsaker/svamp.
  4. Lägg upp på tallrik och toppa med bearnaise, några blad färsk bladspenat och några körbärstomater. Strö över lite riven parmesan och extra svartpeppar. Voilà!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Dunadain 5 mars 2009

    Helt klart en godkänd pastarätt, lite annorlunda, och mycket olika smaker på en tallrik. Testade både med och utan bärnasåsen. Kommer att göras igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.