Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Första glöggpartykakan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En enkel kaka som passar bra till glöggkvällen eller Luciamorgonen. Använd gärna alkoholfri glögg. Den är billigare.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggen med farin och strösocker tills det känns lätt och luftigt. Rör ner det smälta smöret, glöggen och kryddnejlikorna. Blanda mjöl och bikarbonat och rör ner det sist. Vispa inte, bara blanda. Häll i smord och bröad form. Grädda i 175 grader ca 40 minuter.

Kommentarer (1)

  • lena4 29 november 2009

    Supergod tycker jag. Kommer att baka den fler gånger. Och ska prova att tillsätta lingonsylt. Tror att det ska passa . Betyget blir en femma från oss. Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.