Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskelycka, foliebakad fylld röding

(2 kommentarer)  
Fiskelycka, foliebakad fylld röding Fiskelycka, foliebakad fylld röding
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Röding med bl.a. kantareller, smör och örter.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen och ansa grönsaker och svamp. Dela potatis, lök och tomat och fördela det tillsammans med svampen på två väl smorda ark grillfolie. Krydda med salt och peppar. Salta och peppra fiskarna inuti och runt om, lägg fiskarna på grönsakerna. Lägg skivad citron, örter och smör på fiskarna. Vik ihop noga till paket. Grilla 20-30 minuter på ganska låg värme eller lägg dem i ugn på 225º 30-40 min. Fisken är klar när köttet släpper från benen eller när ryggfenan släpper när du drar lätt i den Servera med potatis och ett gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • tomastovik 27 januari 2010

    top of the pops

  • klockhoff 25 augusti 2012

    Säger bara ensak SUPER GOTT

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.