Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tobleronefondue

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En snabb, enkel och god fondue

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm grädden i en kastrull. Tillsätt chokladbitarna och smält dem under omrörning tills de löst sig. Tillsätt konjaken.
  2. Häll över blandningen till en fonduegryta och tänd ett värmeljus under grytan.
  3. Doppa frukt, bär och brödtärningarna i chokladen.

Kommentarer (1)

  • kalmerlind 24 juni 2009

    Kan man byta ut konjaken till något alkoholfritt, eller kan man skippa den helt utan att ändra smaken så mycket? Lät iallafall supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.