Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Formtoppningsfrallor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Saftiga frukostbullar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp jästen i ljummet vatten. Blanda ner olivolja, honung, morötter, solroskärnor, linfrö och salt. Tillsätt mjölet i omgångar och arbeta degen fast och smidig. Låt jäsa under bakduk 40 min.
  2. Häll upp på mjölat bord och knåda degen smidig (ev. extra mjöl) Dela i 20 bitar och gör bollar.
  3. Lägg bullarna på plåten och låt jäsa 30 min till.
  4. Pensla med vatten och grädda mitt i ugnen på 225° i ca 12 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.