Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch potatissallad med grillade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott till grillat. En shakerform för grönsaker underlättar grillningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered dressingen och smaka av. Skölj grönsakerna. Knäck av den träiga biten av sparrisen kärna ur och skär paprikan i lite större bitar.
  2. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 7-20 minuter beroende på storlek och sort. Prova med provsticka. Häll av kokvattnet. Koka gärna dem strax innan de skall användas, om potatisen är varm eller ljummen suger den åt sig vinägretten bättre än om den är kall.
  3. Grilla sparris och paprika väl i en grönsaksshaker på grillen och tillsätt gärna den kokta potatisen på slutet om det får plats. Annars häller du över vinägrätten och blandar allt i en stor skål bara. Strö över babyspenaten och hyvla parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.