Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frästa äppelklyftor med kanelkrutonger och vaniljsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En efterrätt som går snabbt att slänga ihop.

Ingredienser

Instruktioner

Stek äppelklyftorna hastigt i två matskedar smör- & rapsolja, tillsätt socker och låt det smälta in i klyftorna. Lägg upp på fyra fat. Häll i resten av smör- och rapsoljan i pannan och stek brödtärningarna under omrörning, tillsätt kanel när brödet börjat få färg. Toppa äppelklyftorna med krutongerna. Servera med vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.