Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fröbröd GI

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Bröd utan mjöl. Jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda ost, ägg, majonnäs, keso och bakpulver i en bunke.
  3. Tillsätt frön. Smeten ska inte bli torr utan någorlunda fast, minska eventuellt mängden frön.
  4. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Smeten ska vara platt och ungefär 2-3 cm tjock eller så tjock som du vill att brödet ska vara. Det kommer inte att svälla mycket.
  5. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min
  6. Ju mjukare bröd man vill ha desto fler ägg använder man men då kan man behöva minska mängden frön lite. Variera vilka frön man vill ha efter tycke och smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.