Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fröknäckebröd med apelsinsmak

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Knaprigt knäckebröd med massor av olika frön och smak av apelsin. Goda att bara äta som de är!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 140 grader.
  2. Blanda alla ingredienser till en lös smet. Lägg bakplåtspapper på tre plåtar. Fördela smeten på plåtarna och bred ut den så tunt du kan, 2-3 mm tjocklek. Använd t ex en slickepott.
  3. Grädda brödet mitt i ugnen i ca 50 minuter. Låt det svalna på plåten. Bryt brödet i lagom stora bitar och förvara det i lufttäta burkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.